|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αντε να μαζευομαστε οι γνωστες και οι wanabe! ![]() Φιλε μου σε ευχαριστω που μπηκες στην διαδικασια να βοηθησεις. ![]() Η σκεψη ηταν να χρησιμοποιησω μαυρο τζαμι, για να κρυψω την σερπαντινα στην πλατη του ενυδρειου. Οχι ολο το ενυδρειο! Στο μεταξυ το εψαξα λιγο, και ειδα οτι χρειαζεται ενας αεροψυκτος συμπυκνωτης (αν το λεω καλα), που ομως θα πρεπει να ειναι κατα προτιμηση σε εξωτερικο χωρο, αλλιως θα ζεσταινει τον χωρο που θελουμε να τοποθετησουμε την σερπαντινα (στην προκειμενη περιπτωση το καθιστικο μας που εχουμε το ενυδρειο), αλλιως θα εχει μειωμενη αποδοση. Τα λεω καλα; Για τα κομπακτ μοτερ που λες, εχεις καποια ιδεα σε τι χωρητικοτητα (ισχυς) θα πρεπει να ειναι; Επισης καποιο κοστος και πηγη; ------------------------- Παράθεση:
![]() Το λινκ που εβαλες πολυ καλο! Ειχα βρει κατι παρομοιο, αλλα αυτο εχει και επεξηγηση! ![]() Σωστη η σκεψη σου για το κλιματιστικο, αλλα εδω το βαζουμε σε αλλη βαση. Ναι μεν ειναι και το θεμα κοστους, αλλα απο την αλλη ειναι και η χαρα και η ικανοποιηση του diy. Επειτα το air condition, δεν εχει μεγαλυτερη καταναλωση απο την ψυκτικη μοναδα ενος μεσου ενυδρειου; Στην δικια μου περιπτωση μιλαω για 80 λιτρα μονο. Επειτα θα ειναι κατι αυτονομο, που δεν θα χρειαζεται να ανοιγοκλεινεις κατι εσυ. Αληθεια, δοθεισης ευκαιριας να ρωτησω κατι τα παιδια που ειναι του επαγγελματος: Προσφατα τοποθετησα controller για τον ελεγχο της θερμοκρασιας και στα 2 ενυδρεια μου, και εχουν μια λειτουργια που οταν κοβεται το ρευμα και επανελθει, καθυστερουν να αναψουν την ψυκτικη μοναδα, με ρυθμιζομενο χρονο, για προστασια του συμπιεστη. Απο τι κινδυνευει; ------------------------- Παράθεση:
Σκεφτομουν να τους επενδυσω με καποιο λαστιχο, ενυδρειου ας πουμε. ------------------------- Παράθεση:
Τι λετε;
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 04-04-11 στις 01:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπολι απο παλιο ενυδρειο στο καινουργιο | platy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-11-09 11:49 |
ΨΥΞΗ ΜΕ ΨΥΓΕΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ | DOGO | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 22-05-08 01:14 |
ΠΑΛΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | erling | Αρχάριοι γλυκού νερού | 49 | 15-10-07 21:57 |