#1
|
||||
|
||||
![]()
το προηγουμενο σκιμερ που ειχα ποσταρει ηταν μεν αποδοτικο ειχε ομως πολλα λαθη οπως το οτι δε μπορεις να βαλεις καπακι και το οτι ειναι ετοιμορροπο να φυγει κατω και να μαζευεις νερα. ιδου λοιπον το Σουπερ-Τουρμπο-Εκπληκτικο-Μοναδικο-Ανεπαναληπτο Skimmer επιφανειας εμπνευσμενο και υλοποιημενο απο την αφεντομουτσουναρα μου!
Υλικα μονο λιγο λαστιχο φιλτρου η αλφαδολαστιχο ιδια διατομη με αυτο του φιλτρου σας και πιστολι θερμης σιλικονης. Η ολη πατεντα εφαρμοζεται στην ΕΙΣΟΔΟ του φιλτρου και ρουφαει νερο απο το βυθο και απο την επιφανεια. Το πρασινο ειναι φυσικα η εισαγωγη του φιλτρου μου. χρειαστηκε να κοψω δοντια στην ακρη του αλφαδολαστιχου γιατι εβρισκε σε κατι εξογκωματακια μεσα στο ακροφυσιο καθως το πλαστικο μπαστουνι του φιλτρου ειναι πιο στενο κι εχει κατι πλαστικα ποδαρακια για να το πιανει (παλι καλα αλλιως αν περναγε εφαρμοστο στο μπαστουνι, το αλφαδολαστιχο δε θα εμπαινε μεσα με τιποτα) ![]() Ελαφρυ κολλημα πρωτα για δημιουργια της ορθης γωνιας, βαζουμε το κομματακι στην τρυπα πιο πολυ για να μας το κραταει γιατι η σιλικονη καιει και για να δουμε υπο ποια γωνια μας βολευει να ερχεται το πλαινο και κολλαμε τα δυο μερη της ορθης γωνιας. ![]() ![]() Μετα πιο καλο κολλημα και στερεωση του στελεχους στον κεντρικο σωληνα ![]() Παστωμα με σιλικονη ![]() Δεν ειχα αλλη σιτα φιλτρου και ετσι εκανα DIY απο λιγη πετονια και μερικα χαραγματα στο λαστιχο ![]() Και ιδου: ![]() ![]() ![]()
__________________
Ο καθένας μας έχει 3 πρόσωπα. Αυτό που δείχνει , αυτό που νομίζει ότι είναι , και αυτό που πραγματικά είναι... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσθεση υποστρωματος σε ενεργο ενυδρειο και πρωτεινικο φιλμ επιφανειας | j.p. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-10-10 12:27 |
Αναγνωριση Φυτου επιφανειας | gta__156 | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 15-03-10 08:47 |
Φυτα επιφανειας | Krisos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 24-05-09 14:45 |
ΦΙΛΜ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ | Βιβή | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 29 | 11-04-09 15:43 |
Botia...επιφανειας??? | Mariel | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-05 15:29 |