|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
νιτρικα εχω χαμηλα ,το εχω στην επιφανεια το ενα το αλλο το φυτεψα(αυτο μαδαει μαλλον λιγοτερο)...30 λιτρα το ενυδρειο ενα ψαρι και δυο απροσκλητα σαλιγκαρια μεσα...αυτα..οι μετρησεις ειναι οκ...απλα φοβαμαι επειδη εχει σκορπισει ενα σωρο βελονες στο βυθο μην προκαλεσει προβλημα...εριξα λιγη τροφη να κατσει στον βυθο γιατι συνηθως την τρωει απ το στομα ο μονομαχος..
κατι αλλο το κερατοφυλλο μπηκε μολις χθες.. στο ενυδρειο εχω μια anubia αναπτυσσεται μια χαρα ενα αλλο φυτο το οποιο δεν εχω ιδεα τι ειναι αργης αναπτυξης παντως οκ και αυτο...ενα ειδος κερατοφυλλου αυτο πολυ αργα αναπτυσσεται και χαλαει και χθες εβαλα και το κλασικο κερατοφυλλο οποτε αρχιζε να ριχνει τις βελονες του..τι κανουμε? ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαδαει το κερατοφυλλο | babis100nx | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 28-09-10 19:31 |
Κερατοφυλλο | olga | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-10 11:49 |
τι εχει το κερατοφυλλο? | sotos+ramona | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 11-11-08 13:53 |
κερατοφυλλο | βαγγελης καραγιαννη | Ζωοτόκα | 6 | 28-02-08 20:14 |
Κερατοφυλλο | βαγγελης καραγιαννη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-02-08 18:40 |