|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα...σημερα το απογευματακι που εκανα αλλαγη νερου στο ενυδρειο
οταν το γεμισα,παρατηρησα σε 1 ωρα περιπου το ενα oscar μου ειχε κολιμενο στον ποπο του μια ασπρη κουρ@διτσα... εντομεταξι στην επιλογη του ψαριου στο πετ σοπ ετυχε να ειναι μαζι μου ο raven πριν καμποσο καιρο,και στο ενυδρειο που ηταν τα oscar ειχε ενα ψαρακι που ειχε το ιδιο ακριβος θεμα στον ποπο... τα δικα μου ψαρια τα εχω 2 εβδομαδες περιπου και χε...αν σε φυσιολογικο χρωμα μεχρι σημερα...τι εχει το ψαρακι μου???????? ![]() ------------------------- sos μαγγες ο ψαρης κινειτε περιεργα...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΡΘΩΓΡΑΦΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΣΟΠΑΝΗΣ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefanos samos : 27-02-11 στις 22:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ασπρα στιγματα | drypes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-11-09 07:56 |
ασπρα πλαναρια | moros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 28-09-08 15:48 |
Ασπρα στιγματα | kdros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-10-07 17:01 |
ασπρα ζωηφια | Πανικος Σωτηριου | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 20-03-06 16:12 |
Ασπρα στιγματα και ICK | stydio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 04-11-04 02:35 |