|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους.
Εχω ενα 80λιτρο με ενα εξωτερικο eheim 2210 eco, οπου εχει 2 διαμερισματα με βιολογικα αστερακια (αν το λεω καλα). Πρωτο υλικο ενυδριακο βαμβακι, και τελευταιο ενα σφουγγαρι (πλαστικο). Ειναι φυτεμενο μονο με echinodorus και cryptocoryne, αλλα γεματο. Η περιοδος φωτισμου ειναι 7 ωρες, και εχω 2 λαμπες 75cm, plant growth Οι μετρησεις μου ειναι: PH=7.4 (με διοξειδιο φτανει ως 6,5) KH=7-8 (με διοξειδιο εχω μετρησει ως 2) GH=7 Aμμωνια, νιτρικα δεν εχω. Θερμοκρασια ειμαι στους 26. Διοξειδιο βαζω περιστασιακα diy. Αλλαγες νερου κανω καθε εβδομαδα 30% To ενυδρειο ειναι στρωμενο και τρεχει απο το 2000. Απο ψαρια, εχω 6 αρλεκινους, 6 cardinal, 4 neon, εναν ροδοστομο (2cm) εναν silver shark (3cm) και ενα σκαλαρι (7cm μαζι με τα πτερυγια). Προσφατα (οπως περιγραφω σε αλλο thread) εριξα και 4 anentome helena μπας και περιοριστουν λιγο το αλλα μικρα σαλιγκαριο. Τι λετε με αυτο το setup μπορω να βαλω γαριδες; Αν οχι, ποιος ειναι ο περιοριστικος παραγοντας; Ευχαριστω προκαταβολικα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορω να βαλω γαριδες με τιγρακια. | ippomas | Γαρίδες | 16 | 11-01-11 04:13 |
μπορω να βαλω???? | nikos mennis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-01-10 13:22 |
Τι μπορω να βαλω? | alex_mar | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 16 | 15-12-09 01:28 |
Τι μπορω να βαλω?? | aNe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 29-10-09 19:45 |
Μπορω με guppy να βαλω γαριδες στο ενυδρειο μου? | fotis_k | Γαρίδες | 5 | 05-01-09 14:49 |