Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Αρχάριοι γλυκού νερού

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 20-02-11, 06:08
Το avatar του χρήστη akoulis
akoulis Ο χρήστης akoulis δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: γερμανια η περιστερι
Προεπιλογή

ευχαριστω πολυ.θελω πολυ δουλεια .τα χω κανει αχταρμα μου φενεται αλλα αθελα μου γιατι δεν ηξερα πως να γραψω σε ολο το κοινο επικοινονισαμε τον κλεοβουλο και με διαφοτεισε αρκετα θα ελεγα.τωρα για τον αχταρμα εχουμε και λεμε.ενυδρειο 60 λιτρα.1 ραμ,1βολιβια ραμ,2 πλεκο΄[διαφορετικης ρατσας] 5coridoras goldstreifen ετσι τα λενε εδω.2αλλα coridoras που εχουν μια μαυρη γραμη στο ματι σαν τον ζορο που φτανη ως το πανω πτεριγιο,πολυ ομορφα.τα καμαρια μου ομως ειναι 2lamrologus brevis .θα παω να παρω κι΄αλλα μπας και βγει κανα ζευγαρακι.αρχησα με ζωοτοκα απ΄την πρωτη μερα που αγορασα το ενυδρειο και πηρα πολλες γενες.απο μετρησησ που διαβαζω δεν εχω κανει ποτε.ερωτηση μου τωρα ειναι ποια ψαρακια να κρατησω μαζι με τα brevis [αφου αυτα με΄χουν κλεψη],και με πια αλλα ψαρακια θα τα πανε καλα.φιλτρο εσο. το ενυδρειο εχει παρει πολλες αλαγες στην διακοσμηση χωρις επιπτωσης και ολα απο τι φενοντε πανε μια χαρα
Απάντηση με παράθεση

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές