|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
platy δεν εχω και τα hemmigrammus pulcher λεω να τα χαρισω -ηταν δωρο του πετσοπ, δε θα τα διαλεγα λογω διαστασεων και λογω του οτι ειναι κι αυτο κοπαδοψαρο- επισης αεραντλια με αεροπετρα εχω ![]() τα υλικα φιλτρανσης που προσθεσα ειναι eheim substrat pro (αυτο λανθασμενα μαλλον ανεφερα ως περλα) και eheim mech μακαρονι οπότε θα μειώσω τον υαλοβάμβακα και το σφουγγαρι και θα αυξήσω την ποσότητα του substrat pro. πάντως ήδη σήμερα μέτρησα λιγότερα νιτρώδη και νιτρικά! που μάλλον σημαίνει ότι δεν είχα κάνει καλό στρώσιμο ![]() ------------------------- επίσης τις ανούμπιες και το κερατόφυλλο τα επέλεξα γιατί το ενυδρείο μου ειναι χωρίς υπόστρωμα και μόνο με το χαλίκι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Superpzarr : 18-02-11 στις 01:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
Tags |
βοήθεια, αρχάριος, κοινωνικό, νιτρώδη, tetra |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στον χώρο ζητά βοήθεια....Νέο φίλτρο και τι θα βάλω και που?? | gtok34 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 73 | 15-08-10 23:20 |
Νέος στο χόμπι.. Βοήθεια.. | spitogatos13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 06-05-10 13:24 |
Νέος | giorgosdem | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-12-08 11:18 |
νέος στο χόμπι ψάχνει για συμβουλές | gemini_str | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 04-06-04 00:05 |