|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
σεβαστο για την πετρα θα βγει και θα βαλω μια ομορφη πλαστικη σπηλια που εχω να κρυβονται οι γαριδες. γαριδες θα βαλω ναι. μη φανταστεις πολλες 5-6. στο πενηνταρι που εχω ειναι μεσα πολλα ψαρια ηταν ο μονομαχος και οι γαριδες και ποτε δεν μου τις πειραζε κανεις. ασε που το φιλτρο του 50αριου εχει τον ιδιο χωρο με αυτου εδω. αρα πολυ βιολογια για πολυ πιο λιγες ψυχες. το σαλιγκαρι το ενα ειναι 2 ποντους τελικο μεγεθος και το αλλο 4 χιλιοστα. θα ειμαι οκ πιστευω.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτο ειναι γαριδαδικο!!!!!!(vol.2) | kotsos83 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 62 | 29-03-15 23:11 |
Το γαριδαδικο μου με moss! | fotis_k | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 13 | 06-11-10 11:34 |
σκεψεις για γαριδαδικο | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-02-10 18:10 |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |