|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους
Εβαλα σημερα στο ενυδρειο μου ταμπλετα sera baktopur direct αφου εχω ενδειξεις ασθενειας(πρησμενες κοιλιες και διογκωμενα ματια). Διαβασα στις οδηγιες οτι θα καταστραφει και η βιολογια στο φιλτρο μου... ![]() και για αυτο πρεπει μετα το τελος της αγωγης να προσθεσω sera nitrivec για να δημιουργηθει παλι (καθως επισης και ανθρακα για να μαζεψει τα υπολειματα της αντιβιωσης). Ξερει καποιος τι μπορω να κανω με το θεμα της βιολογιας αφου τα ψαρια μου ειναι ακομα μεσα στο ενυδρειο...? Πως θα ριξω βακτηρια σε κατοικημενο ενυδρειο...? Γινεται αυτο? Το φιλτρο μου ειναι εσωτερικο. Υπ οψιν οτι στο ενυδρειο υπαρχουν και ψαρακια και γαριδες. Ευχαριστω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιολογια στην γεννηστρα | Giannis_4 | Δίσκοι | 14 | 24-01-11 17:52 |
Αδειασμα ενυδρειου χωρις να χασω βιολογια | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 08-09-10 17:48 |
βιολογια οκ? | karxarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 03-07-10 08:18 |
ερωτηση για 2 φιλτρα εξωτερικα για περισοτερη βιολογια!! | gemen | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 25-05-10 21:59 |