|
||||
|
||||
![]()
επειδη σκεφτομαι να αγορασω καποια πραγματα που μου λειπουν θελω αν ειναι ευκολο να μου προτεινετε.οι αγορες θα γινουν απο το Petcumulus
1)απο αντιχλωριο εκτος απο το aquatan που χρησιμοποιω μεχρι τωρα θα μπορουσα να αγορασω κατι αλλο για καλυτερο? 2)μου ειχαν προτεινει να ριχνω βιταμινες καπου καπου στο νερο αλλα βλεπω τοσα πολλα που εχω μπερδευτει...:P 3)Επειδη η προετοιμασια γινεται σε βαρελι μια μερα πριν χρειαζεται να βαζω αεραντλια?αν ναι να παρω οτι πιο απλο/φθηνο? 4)καθαρισμο για το τζαμι 5)καποιο γενικο λιπασμα ειτε υγρο ειτε ταμπλετες.(χρησιμοποιω μεχρι τωρα το florena της sera 6)με τι καθαριζω τους σωληνες του εξωτερικου φιλτρου? αυτα τα λιγα...απλα ρωταω μην παρω πραματα τα οποιο θα βγουν αχρηστα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ | arkoudoulis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 12-01-11 00:39 |
Αγορα ενυδρείου και εξοπλισμος | fitas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-03-09 18:39 |
εξοπλισμος | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 18 | 03-11-08 16:28 |
Εξοπλισμος ΟΧΙ | Satriani | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 14-05-08 18:13 |
εξοπλισμος | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-11-06 19:54 |