|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολα τα μελοι ,ονομαζομαι Χριστινα κ μολις τελειωσα την εγγραφη μου στο ομορφο φορουμ σας
![]() Εμπειρια εγω προσωπικα δεν εχω ,μιας κ το ενυδρειο που φαινεται παρακατω το απεκτησα προσφατα ,οπου μου το εστησε το αγορι μου ,ο οποιος τωρα λειπει φανταρος - κ ετσι μου προτεινε να γραφτω εδω ,ωστε αν χρειαστω βοηθεια να απευθυνθώ σε εσας! *Τα στοιχεια παρακατω τα ειχε αποθηκευμενα στο pc μου.Πολλα δεν ξερω καν τι ειναι! Διαστάσεις: 60x30x30 Όγκος: 54 μεικτα ~ 45 καθαρα Φυτά: anoubias nana,hygrophila polysperma,moss,cryptocoryne wendtii green,ceratopteris thalictroides,echinodorus argentinensis,mayaca fluviatilis κ 2 ριζουλες echinodorus tenellus. Ψάρια / ¶λλα είδη: 6 cpds , 5 endlers(males), 2 amano shrimps Διακοσμητικά υλικά: 1 mopani , 1 red moor (ριζες) Φωτισμός: HTL 500 (2xT5-15W η μια) Διάρκεια φωτισμού: 9 ωρες Φιλτράρισμα: Εσωτερικο φιλτρο sicce 400λ/ω με μπλε σφουγγαρι , siporax&mini siporax Θερμοστάτης: 50w Λίπανση: Ταμπλετες:Sera flore pluss 1 φορα τον μηνα κ αν Παροχή CO2: Diy ζαχορομαγεια pH: 7,5 Γενική σκληρότητα (GH): 10 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 05-10 Αλλαγές νερού: 2 φορες την εβδομαδα απο 20% Θερμοκρασία: 25 Οι συμβουλες που μου εδωσε για να το συντηρω ειναι: 2 φορες την εβδομαδα αλλαγη νερου (αφου αποχλωριωθει σε δοχειο προετοιμασιας κ παει στην καταλληλη θερμοκρασια), ελαχιστο ταισμα κ να φτιαχνω το μειγμα στο μπουκαλι με πολυ προσοχη 1 φορα την εβδομαδα (1 κουταλακι του γλυκου μαγεια κ 1 ποτηρι του νερου ζαχαρη). Εχετε εσεις να συμπληρωσετε κατι που ισως να ξεχασε η κ να μην γνωριζε?! Το πρωτο ενυδρειο μου! ![]() Κ μια ακομα παλιοτερη,πριν μπει η μοςς ,οπου φαινεται κ το 20Λ μου με τις γαριδες (Red cherrys) ![]() Ελπιζω ολες αυτες οι ωρες που εφαγε απο πανω τους να μην ηταν ασκοπες! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|