|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Θα το κάνω, αλλά δυστυχώς αύριο.... βλέπεις η, μην της πω καμμιά κουβέντα, που έρχεται και καθαρίζει μου έχει χάσει το λαστιχένιο δακτύλιο που συνδέεται η Α/Ο στην βρύση και δεν μπορώ να την συνδέσω... και τα Σ/Μ είναι κλειστά... με βλέπω να πετάγομαι σε κανένα βενζινάδικο...
Όσον αφορά το αλατάκι... αύριο και αυτό.... Θα υπάρξει πρόβλημα έως αύριο? Πάντως τώρα φαίνεται λίγο πιο ζωηρός... Συμπέρασμα: Όλα τα περίεργα συμβαίνουν αργίες ή σαβ/κα.... GMT την κατάρα μου GM... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν ξέρω τι να κάνω με τα 20 μωρά Balloon Mollies | giannis vih | Ζωοτόκα | 16 | 28-09-10 20:30 |
Πως μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 17-09-10 17:19 |
Eχω γεμίσει από σαλιγκάρια Pomacea canaliculata και δεν ξέρω τι να τα κάνω | theodarras | Σαλιγκάρια | 19 | 16-02-10 22:43 |
Τι άλλο μπορώ να ταΐσω?? | Kotsos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 01-10-08 13:58 |
Τι άλλο ψάρι μπορώ να προσθέσω? | giorgaki20 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 03-12-06 19:55 |