|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους μετά από ενάμισι μίνα διάβασμα τα κατάφερα να στήσω το πρώτο μου ενυδρείο...
![]() ![]() ![]() Θέλω να ακούσω τις παρατηρήσεις σας... Πληροφορίες Διαστάσεις: 80*35*40 Όγκος: 112 μεικτά περίπου 96 καθαρά Κατηγορία: κοινωνικό φυτεμένο Φυτά: Ludwigia repens "Rubin", microsorium pteropus narrow, Vallisneria spiralis "Tiger", Vallisneria americana var. biwaensis, cryptocoryne wendtii "green", Cabomba caroliniana, Cladophora aegagrophila, Hygrophila difformis, pistia stratiotes και κανένα 2 ακόμα που δεν τα γνωρίζω. Ψάρια / Άλλα είδη: 6 guppy (1 αρσενικό, 5 θηλυκά) 1 ξηφοφόρος (Lyretail) και 2 apple snail Διακοσμητικά υλικά: μαύρη βασαλτική άμμος (20 κιλά περίπου), μια ρίζα red moorwood Φόντο: όχι Φωτισμός: 1*24 watt daylight και αναμένεται μια ακόμα 24 watt plan grow Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες (15:00 - 23:00) Φιλτράρισμα: eheim ecco pro 300 Θερμοστάτης: 100 watt Λίπανση: υπάρχει seachem flourish αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα Παροχή CO2: tetra co2 optimat Παράμετροι: pH:8 Γενική σκληρότητα (GH): - Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): - Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10 ppm Αλλαγές νερού: Έχω κάνει μια ως τώρα μιας και το ενυδρείο λειτουργεί 3 μέρες Θερμοκρασία: 26°C Άλλες πληροφορίες: υπόστρωμα sera floredepot 2 εκατοστά, οι πέτρες επάνω στην ρίζα δεν είναι διακοσμητικές αλλά για να την κρατάνε στον βυθό (και την είχα και 8 μέρες πριν μέσα σε κουβά ![]() Φωτογραφία: Θα βάλω αλλά θα προστεθούν και άλλες με τα κόλπα που μου έδειξε ο gemen...!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
help ! Για το πρώτο ενυδρείο μου ~! | googlino | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 18-04-09 15:14 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | Θοδωρής Κατερίνα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-12-08 20:45 |
Το πρώτο μου ενυδρείο!!!!!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-12-08 19:07 |
Κατάφερα επιτέλους να ανεβάσω φώτο | kostinio | Bettas | 3 | 01-11-08 18:04 |