|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
[quote="salcon"]Αν νομιζεις οτι η βαση ειναι γερη προχωρα.
Ελπιζω να εχει και στην μεση της βασης καποια στηριγματα,αλλιως να προσθεσεις καλυτερα. Καλημέρα Γιάννη ![]() Καλά και εγώ μήν νομίζης οτι παρεξηγήθηκα ![]() Σωστά. Η βάση εχη δύο κάθετες τραβέρσες. Θά προσθέσω αλλη μία ωστε ανά κάθε 53εκατοστά να εχω "κολώνα". Πιστεύω νά αντέξη. Βέβαια θά την δοκιμάσω κιόλας ![]() Χθές ειχα βάλη κάτι τιμές γιά ενυδρεία καί μάρκες με τιμές πού μπορώ να βρώ εδώ στήν Πολωνία. Το αρθρο ομως το απέσυρα γιά να μην διμιουργήσω αρνητική διαφήμηση η ανταγωνισμό στα Ελληνικά προιόντα. Μπορώ βέβαια να στείλω πμ η να το ξαναβάλω αν θέλη το φόρουμ. Σκεφτόμουν λοιπόν, αν εδώ τά ενυδρεία ειναι πιό φτηνά ισως νά αξίζη να τό πάρω ετοιμο ![]() Ενα 150Χ50Χ60 φτιαγμένο local κοστίζη κάπου 130€. (επειδή εδώ στατιστικά υπάρχη περίπου ενα ενυδρείο ανά δύο σπίτια) Βασικά, το να το κάνω μόνος μου ειναι πρόκληση, αλλά μού ερχεται αμέσως στό μυάλό ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|