|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά είναι το στήσιμο, εμένα μου αρέσει. Φυτά χρειάζονται, ειδικά αν βάλεις κριμπένσις. Αφού θα είναι σε γραφείο, προτίμησε εύκολα κι ανθεκτικά
φυτά, όπως ανούμπιες, βαλισνέριες, εχινόδωρους, κρυπτοκορίνες, κερατόφυλλο, σουμπουλάτα, μπακόπα, οπωσδήποτε τζάβα μοςς και πίστια. Από τις κιχλίδες που ανέφερες, δεν είχα ποτέ firemouth, τα κριμπς προτιμούν ουδέτερο νερό με ΡΗ γύρω στο 7, αλλά τα πάνε καλά και σε νερό βρύσης. Τα κόρυς θέλουν πιο μαλακό νερό για να τα χαρείς, αλλά μπορείς να βάλεις πολλά άλλα ψάρια, εγώ τα κριμπένσις τα έχω με ξιφοφόρους και μόλλυ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φώτα σας για DIY CO2 | arkoujohn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-04-08 20:54 |
Τα φώτα σας για τα φώτα μου παρακαλώ!!! | Tassos1 | Φωτισμός | 3 | 13-03-08 15:00 |
Τα φώτα σας σε DIY CO2. | tsiko | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 29-01-08 13:46 |
Τα φώτα σας για φώτα!!! | tsikis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-07 15:01 |
Τα φώτα σας... | guppies_2 | Ζωοτόκα | 6 | 30-01-07 03:26 |