|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οι πέτρες που χρησιμοποίησα εγώ ΔΕΝ είναι ασβεστολιθικές.Αν βρεις σκουρόχρωμες ΚΑΙ ασβεστολιθικές πέτρες θέλω να μου πεις που.Μετά από αρκετό ψάξιμο δεν κατάφερα να βρω ασβεστολιθικές πέτρες που να μου κάνουν το κλικ.
Ένας από τους αγαπημένους μου συνδυασμούς σε αυτά τα λίτρα είναι maingano με labidochromis σε ένα στήσιμο με σκουρόχρωμες πέτρες και πολλές κρυψώνες.Το ξαναπροτεινα πρόσφατα στην Όλγα,σκεφτόμουν να το κάνω και εγώ μέχρι που γνώρισα τα demasoni... ![]() Καλή αρχή.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφρικανοσχέδια | Crazy_Beaver | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 66 | 02-01-11 10:25 |
Σχέδια για καπάκι ενυδρείου DIY | KIRKMAN | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 27-04-10 15:53 |
Σχέδια για νέο ενυδρείο. | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 19-11-06 23:19 |
Σχέδια κατασκευής για θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-09-04 13:02 |