|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Με τόσες ετοιμασίες φυτών με λιπάσματα φυτέματα λαβίδες ξεφυτέματα κόλλησα το μικρόβιο των μποστανιών και ακυρώνω το χρυσοψαράδικο παντελώς, να μην γίνουν σαλάτα οι βαλισνέριες και οι ετζέριες! Προχθές είδα κάτι γκαπάκια στο πετσοπ, μου βγήκαν τα μάτια! Καλύτερα από χρυσόψαρα ![]() Το ενυδρέιο μου πρόκειται για 125 λίτρα της juwel και είναι φυτεμένο. Σκέφτομαι να βάλω ζωοτόκα. Οι μετρήσεις μου είναι: PH: 7.2 GH: 8 KH: 3 (λόγω διοξειδίου ![]() Θα ήθελα τις συμβουλές σας στο τί ψάρια να βάλω και πόσα, τί να τα ταΐζω και πως θα φροντίζω τις γέννες! Σας ευχαριστώ όλους! ![]() Συγνώμη για το νέο πόστ αλλά δεν βρήκα εξακριβωμένη απάντηση!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |
Τι να κάνω τελικά????? | fitos100 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 16-06-10 17:50 |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |
Τι να κάνω τελικά μ' αυτή την άμμο??? | fitos100 | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 05-01-10 14:27 |
τελικά τον έχασα.... | garfield | Χρυσόψαρα | 12 | 05-03-07 17:41 |