|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Nα σου πω απο ολα τα παραπανω κουραστικα μονο με την τυρφη , και προκαψα και την εχω παρει !!!
Αλλα 5 λιτρα που να φτασουν για 450αρι ενυδρειο !!! Δεν με νοιαζει η προετοιμασια σε βαρελι μιας και εχω ηδη το βαρελι απλα , οντως το σωστοτερο αφου κανω μονο με αλλαγες με αο δεν ειναι να μπαινει λιγο λιγο και αν αφομειωνεται ομαλα;;; Λες να επιταχυνω ;;; Δεν ξερω αλλα στους αρλεκινους που εβαλα χθες Α.Ο τα χρωματα τους μου φανηκαν ενα τσακ πιο εντονα , ισως και να ειναι ιδεα μου ....Ωραια τοτε θα κανω ρουτινα καθε 3 μερες Τεταρτη - Κυριακη που ειμαι στανταρ σπιτι !!! Αφου δεν πηραζουν τα αγγιστρακια θα ηθελα να βαλω ! Και αν δουλευουν ....μια χαρα γιατι τα κορυ που ... Τις νανοκιχλιδες να τις αφισω για αργοτερα ;; Επισης ,επειδη δεν ξαναειχα κορυ ποτε , το ανεβασμα στην επιφανεια και κατω ειναι φυσιολογικο;;; Χιλια ευχαριστω
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ελληνικο βιοτοπικο 56 λιτ | Πάνος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ελλάδας - Ευρώπης | 155 | 28-06-12 18:51 |
βιοτοπικο apistogramma sp2 | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 21 | 24-03-10 01:14 |
αποριες για βιοτοπικο | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-06-09 14:18 |
Βιοτοπικο με δισκους | kanarini | Δίσκοι | 13 | 16-04-08 06:31 |
βιοτοπικο ενυδρειο | steady | Δίσκοι | 24 | 01-07-07 12:49 |