|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ρώτα ότι θες χωρίς να φοβάσαι μην παρεξηγηθούμε. Δεν έχω όρεξη να χαλαστώ βραδιάτικα
![]() ![]() Δεν έχουν όλα τα ψαράκια τις ίδιες αντοχές. Κάποια μπορεί να είναι περισσότερο ταλαιπωρημένα και το δείχνουν. Αν δεν υπάρχει αρρώστια όλα τα ψαράκια πρέπει να δείχνουν εξίσου ζωντανά, έντονα χρωματισμένα και υγιή. Όταν "πέσεις" κάτω από το 7 Ph θα αρχίσεις να βλέπεις τα πραγματικά τους χρώμα και συμπεριφορές. Φυσικά θα πρέπει να προσθέσεις και κάποια φυτά ή φυτά επιφανείας για να μη δείχνει τόσο φωτεινό το ενυδρείο σου. Θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τη σκιά και το χαμηλότερο φωτισμό. Έχε υπόψην σου πως τα περισσότερα tetras, σε καλές συνθήκες, ζούνε γύρω στα 4 με 5 χρόνια. Στο πετ σοπ, δύσκολα θα επιβιώσουν για περισσότερο από ένα μήνα.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Όταν θέλει η φύση | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 24-03-08 18:35 |
Πετρες απο την φύση??? | zak | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 14-03-08 23:37 |
Φύση και ενυδρείο | Juan | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 02-11-05 10:10 |
Φυτά απο τη φύση + παράσιτα | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:47 |