![]() |
#1 |
Νέοι ένοικοι σε 20άρι!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα κ απο μένα.
Έχω ενα 20άρι ενυδρείο (ξέρω.. μικρό..) όμως αφενός μαθαίνεις να περπατάς πριν τρέξεις, αφετέρου προτιμάω να είμαι συνεπής σε καθάρισμα κ κόστος υλικών! Είχα 4 χρόνια μέσα 5 χρυσόψαρα, κ καθώς υπολειτουργούσε το φίλτρο δεν το πήρα είδηση κ ένα ένα τα χασα. Μόνο το τελευταίο άντεξε λίγο παραπάνω καθώς πέταξα το φίλτρο κ του έβαλα ένα νέο για 40 λίτρα. Τελικά, έκανα ένα 30% αλλαγή νερού, λίγο αλάτι κ τα αντιχλώρια κλπ, μέτρησα και βγήκε οκ, αν εξαιρέσω το Ph που είναι 7.5. Θερμοκρασία 26-30 (ανάλογα αν είμαι σπίτι κ ανάβω aircondition) Έβαλα 8 guppy μέσα και δείχνουν οκ. Ερώτηση: Σκέφτομαι να βάλω ψιλό χαλίκι γιατί τώρα έχω κάτι πλαστικά βοτσαλάκια. Επίσης, να αλλάξω τα ψεύτικα φυτά με αληθινά. Τι να σε προσέξω, κ τι προτείνετε να βάλω πέρα από αυτά? Όπως καταλαβαίνετε είμαι εντελώς αρχάριος.. Ευχαριστώ! |
|
Εμφανίσεις: 3586
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέοι πλακάτ...! | Maverick | Bettas | 12 | 10-02-11 17:27 |
Anatome helena οι νέοι κάτοικοι | alkis13 | Σαλιγκάρια | 5 | 01-03-10 21:02 |
Ψάχνω πατέντα για προσθήκη φωτισμού σε 20άρι ενυδρείο | Αστέριος Μπαζάνης | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 7 | 11-04-09 07:51 |
Νέοι στο σπορ -συμβουλές? | Fleur | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 01-02-08 23:42 |
Νέοι κάτοικοι ενυδρείου; | Vasilizzz | Γλυκό νερό - Γενικά | 38 | 15-09-07 00:06 |