|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσφατα πραγματοποίησα ένα ιδιωτικό ταξίδι στην Πόλη… και αυτή τη φορά είπαμε μια και είχαμε δει μνημεία κλπ σε προηγούμενη επίσκεψη να δούμε μια άλλη εικόνα της Πόλης. Έτσι επισκεφτήκαμε στο εμπορικό κέντρο FORUM ISTANBUL το Turkuazoo.
Κυριαρχούσαν τα θαλασσινά… αλλά υπήρχαν και πολύ όμορφα ενυδρεία γλυκού νερού. Εντυπωσιάζεσαι με το μέγεθος των ενυδρείων. Παραθέτω φώτο που νομίζω ότι αδικούν το τι είδαμε. Βασικά αν ταξιδέψετε στην Πόλη νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να επισκεφτείτε τον χώρο και μπορείτε πολύ άνετα να το συνδυάσετε με ψώνια στο εμπορικό κέντρο και να προσθέσω ότι η πρόσβαση σε αυτό γίνεται πολύ εύκολα με το ΜΕΤΡΟ. Εικόνες από google και οι δικές μου ![]() Τώρα αν είναι το θέμα σε λάθος κατηγορία παρακαλώ να μεταφερθεί. (μήπως να ανοιχτεί μια κατηγορία δημόσιων ενυδρείων, ζωολογικοί κλπ)
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέλω να βάλω επιπλέον 1….2? λάμπες… | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 23-06-10 19:22 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |