|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εχοντας αρχικα σαστισει με τις μυριαδες πληροφοριων σχετικα με το πως να στησω το ενυδρειο μου, τελικα ειμαι σε μια φαση οπου απολαμβανω απλα κ ευκολα τους κοπους μου, χωρις πολλα εξοδα κ με απλες κινησεις...
Αυτη τη στιγμη εχω: Φιλτρο eheim pickup 2010 Θερμοστατη που ηταν πακετο με το 100lt ενυδρειο μου απο τα Carrefour 20kg χαλικι Sera βελτιωτικο νερου Sera βακτηριδια Jbl τεστακια σε στικ 5-1 Jbl Τροφη για τα ψαρακια Ενα ζευγαρι Red MacBlood Ενα ζευγαρι Golden Swordfish Ενα ζευγαρι Poec Marble και Ενα ζευγαρι Bue Moon Platy και μερικα διακοσμητικα... ... Τα οποια μου κοστισαν μολις 160¤. Τα ψαρακια μου ειναι πανευτυχη κ εγω το ιδιο με τη σειρα μου, μιας και απολαμβανω τους κοπους μου! Σειρα εχει η επιπλεον διακοσμηση του χωρου και ισως ενα ζευγαρακια ακομα... Τα σχολαι σας... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θελει κοντρες? | demka27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 31-01-10 15:31 |
δισκος θελει την βοηθεια σας! | oscar1 | Δίσκοι | 7 | 10-04-08 19:13 |
Ποσο χρονο θελει? | taicom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 12-01-08 06:44 |
καινουργιος θελει βοηθεια!!!!! | thanasis76 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-09-07 22:05 |