|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας φιλοι μου για ακομα μια φορα ζηταω την πολυτιμη βοηθεια σας και τις πολυτιμες γνωσεις σας.
Αύριο θα παραλάβω απο εν αν ενυδρειοφιλο ενα μικρο ενυδρειακι αυτο της φωτογραφιας με ολα τα παρακάτω πραγματα:σπιρουλινες, τροφη, αντιχλωριο με μυκητες, το δευτερο φιλτρακι, καστρακι, αποχη, backround,βραχακι ,θερμοστατης και αμμος στην τιμη των 50 ευρω.. Τέλος παντων έχω εναν μονομάχο (betta) καθως ειμαι λάτρεις... και τον είχα σε ενα μεγαλο βαζάκι προσωρινά μεχρι να παρω το ενυδρειο αλλα επειδή δεν μπορω να τον βλέπωω αλλο εκει μεσα... σκέφτηκα να τον βαλω στο ενυδρειο το καινουργιο (κανοντας την προσαρμογη βεβαια) χωρις να το εχω στρωσει και να το στρωσω κατα την διαρκει που ζει αυτος μεσα... (στο παρελθον είχα ξανακανει το ιδιο με 2 χρυσοψαρα βεβαια τοτε δεν ηξερα τιποτα για στρωσιμο ενυδρειου) τι με συμβουλεύεται να κανω? επίσης μπορειτε να μου πειτε πανω κατω ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειακι? ευχαριστω...εκ των προτερων ![]() ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεα ψαρια στο ενυδρειο..ποσα??? | manos_samos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 14-07-10 15:56 |
ΠΡΩΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | cwstas2701 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-10-09 10:48 |
Τι ψαρια μπορω να βαλω σε ενυδρειο 80λιτρα? | @@nikos@@ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 16-05-09 17:06 |
Μονο αρσενικα ψαρια στο ενυδρειο ;;; | Tolis | Malawi | 5 | 02-01-03 17:25 |