|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σας καταρχήν . Εχω ένα ενυδρείο φυτεμένο 54 λίτρα και τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει ότι τα φύλλα από τις κρυπτοκορινες μου σαπίζουν το ένα μετα το άλλο . Τα συγκεκριμένα φυτά βρίσκονται στο ενυδρείο περίπου 4ης μήνες , επίσης υπάρχουν και μία ανούμπια , 2ο εχινόδοροι , αρκετό κερατόφυλλο και ένα ω φυτό που δεν το γνωρίζω , η ανάπτυξη των φυτών μέχρι τώρα είναι καλή εκτός από το σάπισμα που προανέφερα , CO2 δεν υπάρχει και χρησιμοποιώ για λίπανση ταμλέτες της sera (florenette A) , flourish iron και flourish γενικής λίπανσης .
Οι παράμετροι νερού είναι ¨ Ph: 7,6 NH3 :0 NO3: 0 GH :>14 KH : ≈ 6 NO3 : ≈50 οι μετρήσεις γίνονται με στικάκια της eSHa. Και από ψάρια υπάρχουν 7 γκάπυ και 5 μωρά , και τέλος αρκετά σαλιγκαράκια που μου ήρθαν από το κερατόφυλλο που αγόρασα , ο φωτισμός στο ενυδρείο είναι με 15άρα λάμπα. Ελπίζω να έδωσα μία εικόνα του ενυδρείου μου και να πάρω κάποιες συμβουλές από εσάς . Ευχαριστώ προκαταβολικά. Υ.Γ. οι αλλαγές νερού γίνονται κάθε 7-8 μέρες και η διάρκεια φωτισμού είναι 10 ώρες . |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με CPD, help !!!!! | Roi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 05-12-09 21:09 |
NO3 πρόβλημα | AlexandraT | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 33 | 28-11-08 23:32 |
πρόβλημα.. | tie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-08 01:02 |
Πρόβλημα;;;;; | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-02-08 08:48 |