|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έχω όμως πάρα, μα πάρα πολλά τρεχάματα που συνέπεσαν όλα μαζί: 1. Ξυλεία και φτιάξημο γέφυρας. 2. Κτίσημο καταρράκτη 3. Ετοιμασία μικρού ρυακιού για τα φυτά που αφόρασα τελευταία 4. Να ετοιμάσω τα πανελς που θα μπουν τα 2 νούφαρα στην κυρίως δεξαμένη 4. Να ετοιμάσω το σκέπαστρο του χώρου φίλτρανσης 5. Να φτιάξω με ξύλο ντεκ τα γύρω-γύρω δρομάκια 6. Να μεταφέρω τα φίλτρα που έχω καιρό τώρα μέσα στο σπίτι 7. Το κυριότερο, το fiberglass Βέβαια τα περισσότερα από αυτά θα πάρουν αρκετό καιρό να αποπερατωθούν, αφού εν τω μεταξύ η δεξαμένη μου θα έχει νερό και τα ψαράκια μου βέβαια. Το δεύτερο που λες εννοείται...σε μερικές εβδομάδες, πρό Αυγούστου. Πρώτα ο Θεός έτσι? ![]() Εγώ να δεις Ηλία...
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Vivarium βήμα βήμα! | Γιώργος Κ | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 82 | 22-10-16 19:26 |
Η Λιμνούλα μου (βήμα-βήμα) | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 110 | 03-12-13 01:28 |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |