![]() |
#1 |
Απορία για κερατόφυλλο και μικρή πλαστική γυάλα
![]() Αξιολόγηση:
![]() Να ρωτήσω λοιπόν κάτι. Μου έδωσε ένας φίλος από το φόρουμ ο Παρης αρκετό κερατόφυλλο και μπόλι για να ξεκινήσω. Το είχα φυτέψει αν και δεν έχει ρίζες και συνεχώς έβγαινε στην επιφάνεια αν και το είχα στερεώσει. Το άσχημο είναι ότι έχει αρχίσει και μαδάει συνεχώς και έχει μείνει μια μικρή ποσότητα η οποία επιπλέει στη γωνία του ενυδρείου. Το υπόλοιπο πάει και κολλάει στο φίλτρο ευτυχώς έχει το προστατευτικό και δεν βουλώνει. Μήπως να το βάλω σε ένα δοχείο ξεχωριστά με νερό ενυδρείου να αναπτυχθεί γιατί φαντάζομαι πως τα κλαδέματα δεν ήταν και γερά γι αυτό άλλωστε και τα κόβουμε. Τώρα αν το αφήσω απλά να επιπλέει δεν θα μαδησει από το νερό που βγάζει η φλογέρα του φίλτρου?
Έχω 5 guppy 3 θηλυκά και 2 αρσενικα. Το θέλω το κερατόφυλλο και επειδή είναι εύκολο και για τα μικρά αργότερα. Από παλιά είχα μια μικρή πλαστική γυάλα για ένα μονομάχο από παιδί. Μπορώ εκεί να βαλω τα μικρά με ένα φίλτρο εσωτερικό?Πρέπει να είναι 28 λίτρα διαστάσεις 20χ12χ12 |
|
Εμφανίσεις: 3739
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος σε γυάλα για δώρο | mariaL | Bettas | 11 | 06-01-09 14:44 |
subukin σε 10λιτρη γυάλα | Γιάννης | Χρυσόψαρα | 1 | 30-11-08 12:43 |
Πως μια γυάλα γίνετε ενυδρείο? | Manolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 03-11-08 06:03 |
Απορία Κερατόφυλλο | lousfakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 31-05-08 13:50 |
Μονομάχος σε γυάλα | Blanch | Bettas | 14 | 24-08-05 10:40 |