|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αποφασισα να ξεκινησω απο την αρχη για φουλ φυτεμενο ενυδρειο,ετσι εκανα μια κατασκευη διακοσμησης με βραχια τα οποια εγιναν με DIY απο φελιζολ και κολληθηκαν στον πατο με σιλικονη.Μετα γεμισα με υποστρωμα της DENNERLE το Deponitmix pro και κατοπιν ερειξα απο πανω 4εκ. αμμο.Ερειξα νερο ισα ισα να σκεπαστει το υποστρωμα και τοποθετησα στο εμπος μερος Cuba.Εχουν περασει 5-6ημερες και δεν εχω διαπιστωση καμια αναπτυξη του φυτου, σημερα προσεξα οτι σε ορισμενα σημεια εχει αρχισει και χαλαει (γινετε μαυρη).Τη λαθος εχω κανει ???
Να συμπληρωσω οτι το ενυδρειο μου ειναι 120λτ και δουλευω τις 2 απο τις 4 λαμπες που εχω (1 sera T8 25w blue sky royal 12000k + 1 sera T8 25w plant color 4900k) Μηπως δεν ειναι αρκετο το φως? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασία & συντήρηση φυτεμένου ενυδρείου - Πρόγραμμα λίπανσης EI - Dry start | Γιώργος Κ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 81 | 25-11-15 14:56 |
Γνωμες για το sera co2 start με ταμπλετες | tepe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 06-05-10 23:32 |
co2-start. Πως λειτουργεί ? | sofianos7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 28-02-08 13:37 |
200 lt fish only... lets start! | _jimmakos_ | Fish Only | 46 | 15-09-05 13:41 |