Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Κεντρική Αμερική > Ζωοτόκα

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #6  
Παλιά 28-04-10, 15:07
Μανος Θες Ο χρήστης Μανος Θες δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 18-12-2009
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μηνύματα: 83
Προεπιλογή

Καλησπέρα Τόλη και μιας που σχολίασες δε τη γλυτώνεις την ερώτηση(μπας και μάθουμε και τίποτα παραπάνω)!!!


Καταλαβαίνω ότι σχετικά με την επιλογή ψαριών παίζουν ρόλο πολύ παράμετροι όπως υβριδισμός, βιότοπος,επιθετικότητα,αναπαραγωγές κλπ κλπ- αλλά το link γιατί δεν κάνει καθόλου?

Καθότι αρχάριος,απότι κατάλαβα, έχει κατηγοριοποιήσει τα ψάρια κυρίως ανάλογα με τις σκληρότητες του νερού (έβαλα στο matching γκάπι πού γνώριζα τις παραμέτρους νερού για το είδος και έπαιξα με συνδιασμούς από ψάρια που γνώριζα ότι δεν έκαναν ,καθώς και μονομάχους με το αντίστροφο και πάνω κάτω ήταν λογικά αυτά που έβγαζε,ειδικότερα για κάποιον αρχάριο).

Ρωτάω γιατί η πιο συχνή ερώτηση από αρχάριο είναι τι να βάλει στο ενυδρείο και οι σωστές εμπειρικές απαντήσεις είναι σχετικά παγιομένες ανάλογα με τα λίτρα του ενυδρείου και τον τύπο που θέλει να επιτύχει(πχ κοινωνικό 40 λίτρων).

Οπότε εάν υπήρχε ένα πρόγραμμα τύπου excel το οποίο να δεχόταν πλήρη δεδομένα όπως όγκος ενυδρείου,φίλτρανση,θερμοκρασία κλπ κλπ ,πιστεύω θα μπορούσε να βγάζει συμβατά είδη ή τουλάχιστον να αποτρέπει είδη που δεν κάνουν για συμβίωση, τουλάχιστον για τις εμπορικές ράτσες που βρίσκει κάποιος σε πετ σοπ και να αποτρέψει λάθη και κακό ξεκίνημα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πάντως είναι σχετικά αποτρεπτικό σε σχέση με αντοχές σκληρότητας νερού ανά είδος,αν και νομίζω με τις λιγοστές μου γνώσεις στο άθλημα ότι είναι λίγο χαλαρό σε ότι έχει να κάνει με επιθετικότητες(τους πλέκο τους έχει συμβατούς με πολλά είδη).

Ευχαριστώ για το χρόνο σου
Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΑΡΙΩΝ.. delpiero Αρχάριοι γλυκού νερού 5 11-08-09 06:56
αναζητηση ψαριων spookie Γλυκό νερό - Γενικά 3 27-11-08 21:01
Μεταφορα ψαριων Apollwnas Γλυκό νερό - Γενικά 6 12-04-08 11:45
Συμβατοτητα ψαριων n01r Αρχάριοι γλυκού νερού 7 01-12-07 12:26
συνδυασμοι harris Malawi 20 11-03-03 20:07

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:56.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,05731 seconds with 13 queries