|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Η ενοχές κάποιες φορές δεν είναι κακό πράμα μια και σκοπό έχουν να μας κάνουν ποιο υπευθύνους στο μέλλον πάνω σε αυτά που γράφουμε. Όλοι κάνουμε λάθη και για αυτό δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι σε τίποτα. Βασίλη εγώ σου ζητω συγνώμη που νομίζεις ότι έχω κάτι μαζί σου. Για να σου φύγει κάπως το ότι έχω πρόβλημα μαζί σου να σου πω ότι του Σωκράτη το σύστημα το βρίσκω προβληματικό. Απλά θεωρώ σωστό να τελειώσουμε πρώτα με τα nexus και μετά να πιάσουμε κάποιο άλλο τρόπο φιλτραρίσματος. Μπορείς αντί να κανείς αντιπαράθεση και ξανά αντιπαράθεση. Να κάτσεις να μας γράψεις που ειδές το συγκεκριμένο σύστημα να δουλεύει και γενικά ότι ξέρεις πάνω σε αυτό. Κανείς δεν θα σε κατηγορήσει αν δεν τα ξέρεις όλα πάνω σε ένα σύστημα το οποίο δεν έχεις στην κατοχή σου. Απλά βοήθησε και εσύ εμάς ώστε να καταλάβουμε περισσότερα πάνω σε αυτό. Το να λες έτσι ξερά πάρε nexus με τα παρελκόμενα του χωρίς να μας εξηγήσεις τι είναι αυτό. φυσικό είναι να δημιουργούνται απορίες και εντάσεις. Μην Όλοι μας να μαστέ καλά και να τα λεμέ και να τα συζητάμε. μην ανησυχείς θα έρθει κάποια στιγμή που θα παρουσιάσω το φιλτράρισμα μου σε λειτουργία και τότε εδώ να μαστέ με το καλό να σας λέω πως τρέχει η τι μ...α κατασκευή έχω κάνει. θα έρθει κάποια στιγμή που θα παρουσιάσω το φιλτράρισμα μου σε λειτουργία και τότε θα προσπαθήσω όσο μπορώ να σας το αναλύσω για να δούμε εμείς και όλοι μας αν πάει σωστά η λάθος και το τι αντιμετωπίζω. Κατασκευαστικά λάθη παραλήψεις σωστή η λάθος επιλογή αντλίας και ένα σωρό αλλά . Να πω ακόμα ότι πάω για ανακατασκευή της λίμνης που φτιάχνω οπότε ο diyχώρος που έχω φτιάξει για το φιλτράρισμαέτσι όπως το βλέπω εγώ των βλέπω ανεπαρκές αν ξεφύγω σε αριθμό koi. (Μπορεί πάλι να είναι ανεπαρκές ξεφύγω δεν ξεφύγω σε ψαριά. ) Απλά στην συγκεκριμένη φάση δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά αν δε δω με τα ματιά μου πως θα τρέχει το σύστημα μου. Αυτό ακριβώς ζητω και εγώ πάρε το nexusη ότι άλλο θες βαλτό σε λειτουργία και μετά πες μας. Φυσικά ούτε εγώ ούτε κανείς πιστεύω εδώ μέσα θέλει να φανεί ποιο έξυπνος από των άλλον όλοι μοιραζόμαστε εμπειρίες πάνω από όλα και όχι φήμες
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Resun DM-320 εξοπλισμός | Spike | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-04-10 20:46 |
Κατασκευή, φωτισμός, φίλτρα, εξοπλισμός, όλα αυτά μαζί και αλλά πώς να το κάνω? | kifinas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 01-05-08 01:26 |
νεο ενυδρείο- εξοπλισμός | paxh2o | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 17-01-07 00:22 |
τι εξοπλισμός για μεσογειακό? | Strahos | Μεσογειακό | 28 | 29-12-06 23:55 |
Το reef του φτωχού (εξοπλισμός) | sps4ever(niktso) | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 15 | 29-10-06 17:09 |