|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια καπου εδω πρεπει να πω ενα ευχαριστω σε ολους σας για την βοηθεια σας να φτιαξω το ενυδρειο και να εχω αυτους τους ομορφους δισκους....
και το πιο μεγαλο ευχαριστω στον Μανθο και το Starfish Aquariums για τους πολυ καλους και προσεγμενους δισκους που μου εφερε... ξερετε ολοι οτι για να εχουμε καλα ψαρια χρειαζοντε καλες εισαγωγες και σωστη φροντιδα στην αρχη.... ![]() ![]() ![]() οσο για το τουμπανιασμα, τι να κανω βρε παιδια, εγω απλα ταιζω γουρουνακια, με καποια υποψια δισκων.... ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπος Tanganyika-Shelldwellers 40lt | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 74 | 14-01-11 13:57 |
Παρουσιαση Βιοτοπος malawi-450lt | moros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 51 | 23-09-08 16:58 |
Βιοτοπος Tanganyika - Julidochromis Dickfeldi | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 29 | 19-02-08 14:39 |
Το πιο πιστο αντιγραφο βιοτοπου Malawi | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 23-04-07 16:48 |
steady(βιοτοπος malawi) | steady | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 34 | 21-02-07 23:14 |