|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
OK
Ευχαριστο πολυ για τις συμβυλες και συγνωμη για τα Greeklish (η δυναμη της συνηθειας ![]() Πω πω διαβασα την διαδικασια για το στρωσιμο και ειδα πως δεν εχω ελενξει αρκετα πραγματα ![]() ![]() ![]() Επειδη στο μελλον σκεφτομαι να παρω ποιο μεγαλο ενυδρειο πειραζει αν κρατισω αυτα τα ψαρια και οταν αρχισω να εχω προβληματα λογο μεγεθους να κανω το αλμα? ![]() Παντως το προβλημα μου αυτη τη στιγμη ειναι πως δεν μπορω να τα επιστρεψω για τις επομενες 3-4 μερες λογο δουλειας και συμφωνα με αυτα που λετε δεν ξερω αν θα αντεξουν ![]() Εχω χρισιμοποιησει <stress coat> <stress zyme> ths aquarium και προληπτικα <complete remedy> της wardley. Ελπιζω το νερο που εφερα μαζι με τα ψαρια (περιπου 2lit.) να τα βοηθισει!! Εχτες εδειχναν αρκετα περιεργα αλλα σημερα τα βλεπω αρκετα ποιο κινητικα ![]() Και κατι ακομα: Φανταζομαι οτι Τεταρτη-Πεμπτη θα ειμαι σε θεση να τα επιστρεψω αλλα ηδη τα λατρευω δεν υπαρχει καποιος τροπος να κανω κατι για να τα κρατησω ?? ![]() Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιες ιδεες ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|