|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σας.εδω και 3 μηνες "προσεχω" το ενυδρειο που εχουμε στην δουλεια και επειδη μου αρεσει αρκετα θα ηθελα να παρω ενα.
Θα σας πω πρωτα την ιδεα μου και μετα τις αποριες μου... Σκεφτομαι σε πρωτη φαση να παρω ενα μικρο(60 μεχρι 100Λ) να το δω στην πραξη το χομπυ και αν μου αρεσει πραγματικα (και δεν το βαρεθω στο μελλον πχ) τοτε να προχωρησω σε ενα μεγαλυτερο.σε αλλη δε περιπτωση θα χαριστουν τα πραγματα σε καποιον που να τους προσφερει το καλυτερο μεσα απο το gab.Σε καμμια περιπτωση δεν θα τα "παρατησω" Κυρια σημεια που θελω να προσεξω ειναι τα εξης: 1)Να κανω το σωστοτερο για τα ψαρακια που θα επιλεξω.ζω μια "κακη ψαροσουπα" στο γραφειο και δεν θελω να γινει το ιδιο στο δικο μου.θελω να ειναι ευτυχισμενα. 2) να ειναι με πραγματικα φυτα/πετρες/ξυλα και οχι διακοσμητικα 3)Να ειναι ευκολη η συντηρηση τους (τουλαχιστον μεχρι να μαθω καλα..) το ενυδρειο θα στηθει ισως αυτες τις μερες και θα στρωθει καλα πριν μπει ψαρι μεσα. Αυτο που θα ηθελα απο εσας ειναι να μου προτεινετε καποιες υλοποιησεις που μπορω να κανω και τι ψαρια αναλογα την υλοποιηση.. τα λιτρα ειναι οκ ή ειναι λιγα ? θελω το καλυτερο και πιο σωστο για τα ψαρια που θα μπουν. Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα και συγνωμη αν κουρασα! υγ: εχω διαβασει σχεδον ολο το φορουμ αυτες τις μερες και εχω σιγουρα διαβασει ολα τα newbie υπομνηματα κτλπ!Το ξερω οτι τα περισσοτερα ειναι ξαναειπωμενα...! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο reef βημα βημα | sifnos | Reef | 20 | 28-01-09 16:15 |
το επομενο βημα | dinos99 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 26-11-07 15:00 |
Βημα βημα, reef-ακι μου...ακριβο !!! | γαυρος | Reef | 21 | 17-11-05 08:31 |
Κατασκευη ενυδρειου βημα βημα!! | scissorhands | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 12-03-05 01:27 |