![]() |
#1 |
Το Αγγελόψαρο φτύνει την τροφή
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα σας...πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός ενυδρείου 30λίτρων στο οποίο το πρώτο ψάρι που μου μπήκε μέσα ήταν ένας μονομάχος...φυσικά δεν είχα ιδέα απο ενυδρεία κ δεν είχα αγοράσει φιλτρα κλπ...(φυσικα αυτο 8α γινει στις επομενες μερες!)
το προβλημα ομος εινα αλλου....χ8ες μου χαρισαν ενα αγγελοψαρο αγνωστου φιλου....μου ειπαν οτι η τροφη του μονομαχου μπορει να καταναλο8ει (SERA blood worms) αλλα το αγγελοψαρο δεν την ετρωγε... ετσι του αγορασα την τροφη που μου προτεινε ο καταστηματαρχης(SERA vipagran) η οποια σε αντι8εση με την προηγουμενη βυθηζετε κ μπορει να καταναλο8ει απο το αγγελοψαρο...εκεινο ομος την βαζει στο στομα του κ επειτα τν φτυνει!!!τι 8α μπορουσε να φταει γι αυτο? |
|
Εμφανίσεις: 3723
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγγελόψαρο δεν τρώει... | panvel | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 18-06-09 12:50 |
Φτύνει την τροφή! | aggeliki_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 20-02-08 20:56 |
Αγγελόψαρο SOS | poliko_selas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 20-01-08 21:58 |
αρρώστο αγγελόψαρο... | ΧΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 27-11-07 06:43 |
Αγγελόψαρο βοήθεια | Kate&Jim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 23-06-07 09:02 |