![]() |
#1 |
καλησπέρα σας
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καταρχήν καλησπέρα σας.
είμαι καινούργιος στον μαγικό κόσμο τον «σωστά δομημένων» ενυδρείων… εδώ και 2 χρόνια έχω ένα μικρό ενυδρείο 5 λίτρων αφενός με λάθος συνθήκες για τα χρυσόψαρα (ελάχιστα φυτά ,χρωματιστό χαλίκι, λάθος φωτισμό , και λάθος τρόπο αλλαγής νερού… χε$ε μέσα δλδ.. :P) ευτυχώς σας βρήκα και σκοπεύω να τα αλλάξω όλα..(από δευτέρα :P ) ![]() ![]() Τα ψάρια που έχω μέσα είναι ένα μαύρο με πεταχτά μάτια και ένα που ο τύπος στο petshop μου είπε ότι είναι καθαριστής (στο βάθος ) ¨/ ![]() τώρα έχω στην κατοχή μου και ένα ενυδρείο παλιό, χειροποίητο, 90 λίτρα χωρίς φίλτρο και φωτισμό. ![]() οι ερωτήσεις που έχω είναι: καταρχήν τα ψάρια που έχω τι είναι ? θέλοντας να ασχοληθώ περισσότερο με τα ενυδρεία γιατί μου αρέσουν πολύ προτείνεται να πάρω ένα Fix ενυδρείο από το petshop καινούργιο η να προσπαθήσω να φτιάξω τα ήδη 2 υπάρχον? Και αν ναι πως και τι φίλτρα ,φωτισμούς πρέπει να πάρω θέλοντας να ασχοληθώ με γλυκό νερό και όχι και τόσο δύσκολα ψάρια ? ευχάριστο εκ τον προτέρων για όποιον απαντήσει. ![]() |
|
Εμφανίσεις: 3778
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|