|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=30729 ετσι ξεκινησε
υστερα απο πολυ καιρο και αρκετες αλλαγες σας παρουσιαζω το 96αρι μ Πληροφορίες Διαστάσεις:καρφουρισιο 96αρι Όγκος:96λτ Κατηγορία:- Φυτά:ανουμπιες ( πολλες ) ,νομιζω egeria densa και αλλο ενα που δεν ξερω Ψάρια / ¶λλα είδη:2 σκαλαρια7 νεον ( 2 μαυρα +5 κανονικα ) και 4 κορυς Διακοσμητικά υλικά:μια ριζα και ασπρη -μπεζ αμμος (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:προς το παρον τπτ Φωτισμός:2 18 watt Διάρκεια φωτισμού:9 ωρες Φιλτράρισμα:eheim 2213 Θερμοστάτης:μαμισιος νομιζω 150 watt Λίπανση:καμια Παροχή CO2:καμια Παράμετροι: pH:δεν εχω τεστ Γενική σκληρότητα (GH):δεν εχω τεστ Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):δεν εχω τεστ Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού:κα8ε 15 μερες 30 % Θερμοκρασία:27 ¶λλες πληροφορίες:για τα τεστ μ ν πω πως μπορει να εχω μια μικρη αποκλιση καθως δεν καταλαβαινω κια πλ τις χρωματικες διαφορες.τα τεστ μ ειναι της απι Φωτογραφία: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
300 λίτρα Malawi update | frits | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 16-02-07 11:52 |
rss feeder update ... | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 0 | 06-12-06 10:57 |
MCH update | polleni | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 01-03-04 02:34 |