|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα αν και για μενα ειναι στραβη
Ξυπνησα το πρωι και ειδα οτι ενα απο τα μαυρα χρυσοψαρα που εχω με τα πεταχτα ματια, πλεον δεν εχει ενα ματι , και το αλλο μου φαινετε ποιο πεταχτο αλλα δεν ξερω με σιγουρια αν ειναι ποιο πεταχτο ή αν φαινετε ετσι επειδη λειπει το ενα απο τα δυο. ειναι καποια ασθενεια ή καποιο ατυχημα/επιθεση?? φόρμα για καλύτερη διάγνωση ασθενειών ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 100l 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 1χρονος 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: 2-3 μηνες 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 24-25 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): χρυσοψαρα 7 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ): 0 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 24-25 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: 15μερες 40% 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: 4 μερες 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: 1 φορα την μερα φυλλαρακι 1 μερα νηστια και μια μερα φακη 11. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH: 7,2 KH: 6,8 GH: προς 16 ΝΗ3 (αμμωνια): ΝΟ2(νιτρώδη): 0 ΝΟ3(νιτρικά): 25 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: ΣΤΙΚΣ: χ Ηλεκτρονική: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: 1 2. ΔΕΡΜΑ: κανονικο 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ: κανονικη 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ): μισο μαυρο μισο ασπρο 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ): κανονικη 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? : δεν ταισα ακομα 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: σημερα 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: χθες ηταν μια χαρα σημερα δεν εχει ενα ματι ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: exit 2. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 20 σταγονες την πρωτη μερα και απο 10 τις επομενες 4 μερες 3. ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: 5 μερες δυο φορες τον πρωηγουμενο μηνα 4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: μεχρι τωρα δεν εχει φανει καποιο σημαδι 5. ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? : ναι 6. ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: ναι 7. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ? : οχι 2. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? : οχι 3. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: η θεραπεια ηταν για ick |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ματι XXL | αλεξανδρα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 09-10-09 21:28 |
ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ Η ΑΛΓΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ | chris.mos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 13-03-08 20:10 |
Βοηθεια-χρυσοψαρο εχασε το ματι του | Christina | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 8 | 03-08-07 13:38 |
Ειναι δυνατον να επεσε το PH τόσο απότομα, και τόσο πολυ? | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-01-06 08:28 |
ΡΕ, ΑΣΤΡΑΨΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ !!!!!!!! | tasos | Greek Aquarist's Boards | 0 | 16-10-04 09:23 |