|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ΝΗ4 της JBL NO3 παλι JBL Τα υπόλοιπα με υγρά τεστ της Sera. Οπως θυμάσε τις πρώτες μέρες είχα ένα πανικό και αγόραζα τα τεστ από όποιο μαγαζί εβρισκα, και ότι έβρισκα. Φωτισμό έχω όπως γράφω παραπάνω, 1 Τ8 χ18watt με ανακλαστήρα και έβαλα και 1 Τ5 24watt χωρίς ανακλαστήρα. Σύνολο 42watt με 75 που είναι τα καθαρά λύτρα ξεπερνάω το μέσω όρο των 0,5 watt/λ'υτρο που είναι ένας καλός μέσος όπως διάβασα. ------------------------- Παράθεση:
Εχεις δίκιο το φύτεμα δεν φαίνεται καλά αλλά δεν είναι καθόλου φυτεμένη απλά δεμένη πάνω σε ένα ξύλο. Δεν είναι πολύ καλές οι φώτο το ξέρω ![]() ------------------------- Καμια ,απάντηση? Δεν πειράζει εγώ συνεχίζω ![]() Η άλγη συνεχίζει να αναπτήσεται. Αυτό που έκανα ήταν να μειώσω τη φωτοπερίοδο σε 9 ώρες, και πρόσθεσα CO2, τώρα νομίζω ότι σειρά έχει αναμονή και υπομονή ![]() Αν έχετε και καμιά άλλη πρόταση ευχαρίστως την ακούω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tannis : 12-01-10 στις 10:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο και απορίες... | kostasthess_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 26-09-07 15:43 |
Μερικές φωτό από το ενυδρείο μου!!! | Ganis | Φωτογραφίες μελών | 12 | 23-07-07 23:13 |
Μερικές ερωτήσεις για το φυτεμένο ενυδρείο που φτιάχνω! | GhostShip | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 27-01-07 16:26 |
Μερικές Φωτογραφίες από το Ενυδρείο της Κρήτης | stat | Φωτογραφίες μελών | 2 | 23-12-06 22:59 |
Μερικές photo από το Δημόσιο ενυδρείο στο Παρίσι...... | TAN | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 26-05-05 15:08 |