![]() |
#1 |
Μετά από στρεσάρισμα....?Τι?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Πήρα ένα γκουράμι νάνο το οποίο η άσχετη μέχρι να το πιάσει,το κυνήγαγε,το πίεζε με την απόχη το τζάμι ,πολέμαγε κανά 2λεπτο μέχρι να το βγάλει με αποτέλεσμα να στρεσαριστεί πάρα πολύ.Ευτυχώς που δεν την ακούγαμε γιατί μάλλον θα έβριζε κιόλας είμαι σίγουρος!
Μετά από 1μιση μέρα στο ενυδρείο μου δεν έχει φάει τίποτε και κινήτε αριστερά δεξιά κοντά στον πυθμένα,συνέχεια όμως. Κανονικά δεν πρέπει να κινήτε στη μέση και στο πάνω μέρος του ενυδρείου? Μετά από αυτό το στρεσάρισμα θα συνέλθει??? ![]() ![]() ![]() Βασικά είναι η απορία μου? Τα υπόλοιπα ζωντανά (6 zebra danio,6 amano,16 red cherry,μερικά σαλιγγάρια,1 gourami θυληκό,στα 100 καθαρά με μετρήσεις υπόδειγμα ![]() Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! |
|
Εμφανίσεις: 2318
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά από ένα χρόνο!!! | Xrysanthos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 02-10-09 09:09 |
Μετά τη συσκότιση τι; | Vaggos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-08-09 18:18 |
μετά το ξεκίνημα τι | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 22-08-08 13:00 |
Μετά από θεραπεία | geokary | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 29-03-07 14:35 |
Μετά από 8 μήνες... | accnt | Reef | 9 | 08-05-06 08:02 |