|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όχι, δεν ψοφάνε max 2' ξέπλυμα το αντέχουν (αυτό είναι το max που έχω κάνει εγώ, δεν έχω χρονομετρήσει πόσο θέλουν για να ψοφήσουν, δεν υπάρχει λόγος, αλλά κανά 45'' είναι καλά). Δεν θα ανοίξεις την βρύση τέρμα, με απαλή ροή. Πρέπει να έχεις καλή απόχη (ειδική για αρτέμια) για να μην τα βλέπεις να γλιστράνε από την απόχη με το ξέβγαλμα. (Επίσης, υπάρχουν απόχες για αρτέμια που πιάνουν τα μεγάλα και ο γόνος περνάει από μέσα, εγώ με τέτοια έπιανα τα μεγαλωμένα για να τα δώσω στα ψάρια). Τάισμα θέλουν 12 ώρες μετά που θα έχουν εκκολαφθεί, τότε έχουν καταναλώσει τη δική τους τροφή και αναζητούν. Επειδή στην αρχή είναι μικροσκοπικά και δεν έχουν μεγάλα αποθέματα ενέργειας, καλό είναι να μην τα αφήσεις νυστικά. Ρίξε την τροφή ας πούμε στις 10 ώρες. Με κρόκο δεν έχω ταΐσει τόσο νωρίς, πιστεύω ότι θα το δεχθούν σαν φαγητό (κανονικά τρώνε άλγες αλλά σε χαμηλό οξυγόνο δέχονται και τις άλλες τροφές). Θέλει προσοχή το αυγό γιατί εάν μείνει μέσα στο νερό δεν θα μπορείς να μείνεις εσύ μέσα στο δωμάτιο (από την βρώμα). Προτείνω να ξεκινήσεις με άλγες, μέχρι να δεις πόσο πρέπει να ταίζεις το δικό σου σύστημα και μετά να πας σε πιο προχωρημένες τεχνικές. ------------------------- Παράθεση:
Μικρά έχουν λίπος 23% που όταν μεγαλώσουν πέφτει στο 16% ,ενώ οι πρωτείνες στα μικρά είναι 45% που όταν μεγαλώσουν πάνε 63 %. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη almost : 16-12-09 στις 08:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
artemia | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 22-02-09 16:19 |
Απορία για artemia!! | Perazzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 21-11-08 18:44 |
Hobby Artemia Artemia breeder | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-08-06 15:12 |
artemia | sakis! | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 29-04-06 18:07 |
Artemia | lasal | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 03-02-05 11:58 |