|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτογραφία 9
Είναι αυτό που είχα πει σε κάποιο προηγούμενο post για την αναπτύξει του κύπερου και του φυτού κισσού. Μετά από ένα χρόνο έχουν ξεφύγει. Ο κυπερος φτάνει πλέων τα 2 μετρά. Φωτογραφία 10 Μια φωτογραφία του χώρου. Φωτογραφία 11 Εδώ φαίνεται ότι έχει αρχίσει να μπαίνει πέτρα σε όλο το έδαφος. Όπως επίσης ότι έχω παρατήσει τις οποιαδήποτε εργασίες και τα αγριόχορτα κάνουν παρτυ!!. Φωτογραφία 12 Ακόμα μια φωτογραφία του χώρου και τέλος. Σε αυτό το στάδιο περίπου έχουν σταματήσει οι εργασίες στο χώρο της λίμνης και της αυλής γενικότερα. Και πρέπει να είναι τέλη Σεπτεμβρίου αν θυμάμαι καλά. Τώρα πλέων έχουν πέσει τα φύλλα από τα φυτά και επικρατεί το χάος Υ.Γ. Κάποια στιγμή πρέπει να κατεβώ να σκουπίσω λίγο. ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Το νέο μου ενυδρείο βήμα-βήμα... | Shark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 12-07-08 08:25 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |
Το επόμενο βήμα; Παρακαλω τη βοήθειά σας. | manoussos | Malawi | 4 | 03-11-06 22:41 |