|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=POURITANOS;393295]Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Georgarask το αν θα γίνει όμορφη στο τέλος, δε το ξερώ. το εύχομαι πάντως, γιατί έπεσε πόλις ιδρώτας και κόπος. Δεν έχω πείρα σε κατασκευές και όλα αυτά τα φτιάχνω για πρώτη φορά. Θα μας τρελανεις ρε??? ![]() Θες και πολυ φαντασια δηλαδη για να καταλαβεις πιο θα ειναι το τελικο αποτελεσμα??? Και οσο για το χατιρι που μου εκανες...καλα εκανες και την παρουσιαζεις τωρα, βημα, βημα δηλαδη....... μεχρι το τελος... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Το νέο μου ενυδρείο βήμα-βήμα... | Shark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 12-07-08 08:25 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |
Το επόμενο βήμα; Παρακαλω τη βοήθειά σας. | manoussos | Malawi | 4 | 03-11-06 22:41 |