|
|||
|
|||
![]()
Επισης κατι αλλο που εμαθα και ειναι πολυ σημαντικο
ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΤ ΣΟΠ .... ΕΜΕΝΑ μου δωσανε κατι ψαρια ως ΑΚΙΝΔΙΝΑ και μου φαγανε το ενα ψαρακι και τσιμπαγαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα σκαλαρια μου. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΝΕ,Θα ρωτας εδω στο φορουμ.Εγγυημενο αυτο!!!! ------------------------- Παράθεση:
Χωρις να ειμαι σιγουρη ξαναλεω λογω ελλειψης εμπειριας....πιστευω οτ ιτα ψευτικα φυτα δεν κανουν καλο σε ενα ενυδρειο.Ακομα και ως αρχαριος καποιος καλο ειναι να διαλεξει αληθινο φυτο και ας μην βαλει τοσα πολλα. ΜΕ τα πλαστικα τα ψαρακια μπορουν να τραυματιστουν.Ασε που δεν δενιε τελικα ομορφα στο τελος οταν εχεις ενα ομορφο ενυδρειο με ζωτνανα ψαρια και ψευτικα λουλουδια. Για μενα κανονας ειναι τιποτα ψευτικο.ουτε διακοσμητικα/. Μπορει να βαλει κανεις πετρες , ξυλα , και αλλα αληθινα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jasperaki81 : 08-11-09 στις 15:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάρια για 60λιτρο | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 20-10-09 22:16 |
Καθαριστής βυθού για 60λιτρο; | μελινακι | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 27-02-08 13:58 |
60λιτρο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ | serifios | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-03-07 17:28 |
θα αντέξει για βάση σε 60λιτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 27-01-06 02:53 |