![]() |
#1 |
Καινούργιο ενυδρείο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Αγόρασα πριν λίγες μέρες της juwel το rio 180. Το εχω τοποθετηση πάνω στο επιπλο που αγορασα της juwel και αυτο.
Ερωτησεις. 1. πρεπει να το ξεπλήνω; 2. πρεπει αναμεσα στην βαση και το ενυδρειο να βαλω κατι σαν μονοτικο ηλικο; 3. θελει ξεπλυμα; 4. πρεπει να το δοκιμασω για στεγανοτητα πριν το φτιαξω; Μαζι με το ενυδρειο αγόρασα και υποστρωμα και λιπασμα που θα μπει κατω απο το υποστρωμα. Επισης θα ηθελα να μου πρωτεινετε τη ψαρια μπορω να βαλω σε αυτα τα λιτρα και τι ειδος παει καλυτερα.παντος θελω να εχει φυτα για αυτο πηρα και το λιπασμα. Δεν εχω παρει ακομα CO2 εχετε να πρωτεινετε καποια καλη λυση η καποια καλη εταιρια για αυτο. Μου αρεσουν παντος η δισκοι δεν ξερω αν μπορω σε αυτα τα λιτρα. Αν παντως το παω για οξινο νερο εχω οσμοση λογο το οτι εχω και ενα fish only οποτε μπορω ευκολα να φτιαξω οξινο νερο απλα δεν ξερω ακριβως την διαδικασια.Υπαρχει καποιο ποστ που να εξηγει πως θα φτιαξω τετοιο νερο με χαμηλο PH; |
|
Εμφανίσεις: 4388
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούργιο ενυδρείο | ψαρια και ψαρια | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 08-09-07 00:01 |
καινούργιο ενυδρείο | chris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 28 | 27-12-06 16:04 |
Καινούργιο ενυδρείο | thediscusman | Δίσκοι | 31 | 16-08-04 11:48 |
Καινούργιο Ενυδρείο !!! | arisal | Malawi | 1 | 13-06-04 17:10 |