|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο την αποτυχημενη μου προσπαθεια να μεγαλωσω τον δικο μου μονομαχο.... δυστυχως πεθανε κ σε αθλιες συνθηκες.... ΦΤΑΙΩ εγω...
Πηρα την αποφαση να φτιαξω τωρα με το ΣΩΣΤΟ τροπο το νεο μου ενυδριο... ερχεται αυριο.... θα ειναι ενα 60 λιτρο (60χ35χ30) της eheim λοιπον σκετομε να εχω μεσα : 1-2 guppy θυληκα 3-4 guppy αρσενικα 1 σαληγκαρι 1 θυληκια μονομαχινα(τωρα που τη βρηκα δε τη χανω...) κ τωρα σκεφτομαι για γλυφτη...... θα του βαλω χωμα κ απο πανω λεπτη στρωση απο χαλικι.... ακουω ιδεες για : (1) αλλα ψαρια (εαν γινεται)... (2) τι φυτα να διαλεξω..... θελω μπροστα να ειναι οπως το γρασιδι χαμηλα κ πισω να ειναι πυκνακ ψηλα εννοειται....α κ στην επιφανεια να υπαρχει κ καμια πρασιναδα να επιπλεει.... Υ.Γ. στο 17 λιτρο που μενει πισω θα βαλω μονομαχο στο μελλον να δοκιμασω αναπαραγωγη.... ![]() περιμενω τις ιδεες σας ευχαριστω εκ των προτερων .... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδεες για διακοσμηση | aris2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 14-11-08 19:18 |
Νεο 96λίτρο-ιδεες | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 10-06-08 14:06 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |
ιδεες...? | GODLIGHT | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-03-06 21:29 |