|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο αρκετα χρονια ενασχολησης και πολλα διαφορετικα set up εχω καταληξει οτι μου αρεσει να βλεπω ηπια φυτεμενα ενυδρεια,ως εκ τουτου το ενυδρειο σου εχει υπεροχες προοπτικες.
Μια γνωμη μονο αν μου επιτρεπεις,τα μεγαλα και "φουντωτα" βαλτα πισω στις απεναντι γωνιες ωστε να κρυψεις τον εξοπλισμο σου και να δωσεις και προοπτικη στον χωρο,επισης μην εχεις τοσο διασπαρτα τα φυτα αλλαφτιαξε μικρες οασεις που θα κανουν τελεια αντιθεση με την λευκη αμμο και θα ειναι και καταφυγια για τα ψαρακια σου. Οπως να εχει δειχνει οτι παει για κατι πολυ ομορφο...
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη ενυδρειου(σε μεγαλυτερο) | bill | Reef | 10 | 17-05-08 07:22 |
Συμβουλες διαμορφωσης του νεου μου ενυδρειου. | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 60 | 16-03-07 00:49 |
αλλαγη χρησης ενυδρειου | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 16-02-07 09:24 |
Aλλαγη στο aquascaping του ενυδρειου μου | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 04-12-06 17:51 |
Αλλαγη Ενυδρειου | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-01-06 18:44 |