|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 100cm x 35cm x 50cm (DIY) Όγκος: 175lt (140 lt νερο) Κατηγορία: Κοινωνικο Φυτεμενο Φυτά: Ceratophyllum demersum, 2x Anubias barteri var. nana, Vallisneria spiralis, 2x Chladophora aegagropila, Java Moss, και αλλα 2 που δε ξερω ονοματα. Ψάρια / ¶λλα είδη: 4x Betta splendens (1 male, 3 female.), 14x Paracheirodon innesi, 10x Hyphessobrycon pulchripinnis, 2x Pterophyllum scalare, 4x Mikrogeophagus ramirezi Διακοσμητικά υλικά: Ξυλα κ πετρες Φόντο: Μαυρο χαρτονι Φωτισμός: 1x Aqua-Glo 30W Διάρκεια φωτισμού: 10 ωρες Φιλτράρισμα: Eheim 2012 (570lt/h) Θερμοστάτης: Jager 125W Λίπανση: Οχι Παροχή CO2: Οχι Παράμετροι: pH: 6.5 - 7.0 (Καπου ενδιαμεσα, Strips API) Γενική σκληρότητα (GH): 7 (Strips API) Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 10 (Strips API) Αμμωνία (ΝΗ3): 0 (υγρο Sera) Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): <20 Αλλαγές νερού: 30% Καθε Κυριακη Θερμοκρασία: 27 - 28 ¶λλες πληροφορίες: Τυρφη στην εξοδο του φιλτρου (σε καλτσον :P) για χρωματακι, DIY ανεμιστηρας απο pc για τις "ζεστες" μερες. Καλησπερα λοιπον κ απο μενα κ καλως σας βρηκα. Μετα απο κανα μηνα που τρεχει στρωμενο το ενυδρειο μου ειπα κ εγω να το παρουσιασω μπας κ πειτε καμια ιδεα κ γινει καλυτερο. Να πω οτι ξεκινησα "στραβα" (ακουγοντας τους καταστηματαρχες) κ ειχα απωλειες κατα τη διαρκεια του στρωσιματος, αλλα μετα απο πολυ διαβασμα εδω μεσα εχω διορθωσει αρκετα και σκοπευω να διορθωσω κ αλλα. Ξερω οτι η ψαροσυνθεση μου ειναι λαθος κ ετσι ετοιμαζουμε ενα 60αρι για ενα φιλο κ σκεφτομαι να του δωσω τους μονομαχους κ τα neon. Ετσι θα κρατησω Lemon, Σκαλαρια και Ramirezzi. Να προσθεσω ακομα 2 σκαλαρια κ 1-2 ramirezzi; (Εφοσον φυγουν τα αλλα ειδη εννοειται). Θα παρω ακομα υγρα τεστ για pH kai σκληροτητα για σιγουρια στα νουμερα. Ακουω αποψεις κ ιδεες. Κ οι fotos: (sorry για την ποιοτητα ειναι απο κινητο ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλως σας βρηκα | teogsbmw | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-12-07 00:05 |