![]() |
#1 |
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΑΡΡΩΣΤΑ ΨΑΡΙΑ
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημέρα σε όλους.
Περασμένη Πέμπτη πήγα σε μαγαζί με ενυδρεία- Λ.Αλεξάνδρας δεξιά στην άνοδο μετά το PARK-,για φυτά.Μόλις ειχε φέρει και σκαλάρια,τσίμπησα ενα μεγάλο σε καλή τιμή(10 ευρω)έτσι νομιζα.Το βάζω μέσα,και απλά κάθισε σε μια γωνία-η ουρά του και τα πτερύγια σε κακή κατάσταση(άρρωστο),δυστυχώς δε δίνω σημασία,μεγάλο λάθος, και σε 2 ημέρες το βλέπω στο πάτο,μισοψόφιο με τα πτερυγια του να φεύγουν οι ινες τους. Πήγα για παράπονα και μου είπε οτι τα εχει σε καραντίνα γιατί είχε το ίδιο πρόβλημα.ΠΡΟΣΟΧΗ στο τι παίρνουμε και από που.(Ευτυχώς μέχρι τωρα δεν έχω πρόβλημα με τα δικά μου-δεν ξέρω στο πολυ κοντινό μέλλον) |
|
Εμφανίσεις: 3518
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστα παπαγαλοψαρα | JENI | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 20-03-08 22:08 |
αρρωστα Gouramies | AQUA PURA | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 28-02-07 07:22 |
Αρρωστα Γκαπυ | GIWRGOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 15-11-06 20:40 |
Αρρωστα Νεον?! | petran | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 06-01-06 15:23 |
ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΑ? | GIWRGOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 10-01-05 11:24 |