|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Sorry για το 200. Δεν ειναι 200 αλλα 400 λιτρα.Τα μπερδεψα με ενα 200αρι πλαστικο που εχω σκοπο να στήσω. Για το καλοκαιρι δεν θα εχω νομίζω προβλημα γιατι 1.Θα ειναι σε μερος με πολλα δεντρα απο μπροστά και αρκετη σκια. 2.Ενας φιλος μου ειπε οτι θα μου κανει ενα συστημα κυκλοφορίας νερου οπου θα ανανεώνετε το νερο και ετσι θα ειναι η λιμνη δροσερή. Το προβλημα ειναι τωρα με τα κρυα αν αντεξουν τα ψαρια. "Μπορεί όμως τελικά να γίνει εφικτό αλλά κάτω από κάποιες πολλές προΰποθέσεις." Ποιες ειναι αυτες οι προυποθεσεις?? ------------------------- Μου φερανε απο Γερμανια μια ετοιμη σαν αυτη τις φωτογραφίας Εχω και ενα φιλτρο Ecomax 2200 L/h ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tonisgr : 20-02-09 στις 23:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προς Θεσσαλονικείς | PHILIPAN | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 08-02-09 23:31 |
Προς ΠΑΝΟ | Χαραμάδας | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 05-12-08 21:46 |
Απορια συμβατοτητας λιμνων | dr_yianni | Malawi | 9 | 10-03-07 22:29 |
Προς Moderators | Liolios | Greek Aquarist's Boards | 0 | 12-02-06 12:42 |