![]() |
#1 |
Καινούργιος στην παρέα. Λίγη ΒΟΗΘΕΙΑ!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα σε όλους...
![]() Σήμερα αγόρασα ένα ψαράκι γλυκού νερού. Είναι ολόμαυρο με φουσκοτά ματάκια (δεν ξέρω πως λέγεται, αν γνωρίζει κανείς...). Το έβαλα σε μια μεγάλη γυάλα (ΟΧΙ ΕΝΥΔΡΕΙΟ), του έβαλα και ένα πλαστικό λουλουδάκι στη μέση της γυάλας. Τις πρώτες ώρες καθότανε στον πάτο, ακίνητο ή ελάχιστα δραστήριο. Ο μαγαζάτορας μου ειπε σήμερα να μην το ταϊσω γιατι είχαν φάει. Τώρα, (μετά από 2-3 ώρες) που πρωτομπήκε στη γυάλα, το βλέπω πολύ δραστήριο, κολυμπάει, τριγυρνάει όλα καλά. Ανεβαίνει και στην επιφάνεια και βγάζει τη μουσούδα του έξω. Αυτό σημαινει κάτι? Διάβασε στο ίντερνετ, οτι μπορεί να κάθεται ακίνητο μέχρι να συνέλθει από το σοκ, ενώ άλλοι έλεγαν οτι μπορεί να είναι άρρωστα οταν κάνουν έτσι. Το δικό μου ευτυχώς δεν κάθεται πια ακίνητο, οπότε σαν συνήλθε από το σοκ. ![]() Ρωτάω: Πρέπει να πάρω τπτ σταγόνες για το νερό??Αντι-χλωριο ή τπτ σχετικά? Νερό κανονικό από τη βρύση έτσι? Χλιαρό. Ουτε παγωμένο-ούτε ζεστό. Να του βάλω τπτ πετραδάκια μέσα??Θέλει??Αν πρέπει να βάλω...πρέπει να τα βράσω πρώτα ωστε να μην έχουν τπτ βακτίρια και τέτοια??? Αν πρέπει να γνωρίζω κάτι επιπλέον και μπορείται να μου πείτε...ευχαριστως ![]() Ευχαριστώ προκαταβολικά. |
|
Εμφανίσεις: 6743
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούριος στην παρέα | Zorba_The_Freak | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 13 | 13-07-06 22:48 |
νέος στην παρέα | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 31-12-02 21:19 |