|
|||
|
|||
![]()
Τι εννοείς να πάρω υγρά τεστ-κιτ? μια που μου το συστήνεις αυτό δε μου λες και κατ' ευθείαν ποιά ακριβώς; ξέρω μάλλον δε θέλεις να κάνεις διαφήμιση αλλά θα με βοηθούσε μια που όταν πήγα στα διάφορα PETshop είδα πως υπάρχουν διάφορα και έπαθα μια κρίση... anyway απ΄ότι βλέπω είμαστε και ασημάκια...αύξησα την ροή της αντλίας για να δούμε αν θα αλλάξει τίποτα!
αν θέλεις στήλε μου φωτό από τα ενυδρεία σου σίγουρα θα έχεις! Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος με 60λτρο ενυδρείο. | wcpaeb | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 23-01-09 22:18 |
Αρχάριος - νέο ενυδρείο - χαλίκι/πέτρες/στρώσιμο | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-08-08 17:04 |
Νέο ενυδρείο αρχάριος!Παρακαλώ βοήθεια! | kalagio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 19-05-08 20:24 |
Μα, εντελώς αρχάριος !!!... | alexispi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-06-07 16:43 |
Βοήθεια Αρχάριος με φυτεμένο ενυδρείο | stamatulakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 30-12-06 22:06 |